Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Sæbebehandlet træ

Sæbebehandlet træ, ofte ask, eg eller bøg, er kendetegnet ved et lyst og smukt udseende, hvor træets naturlige årer er synlige, hvilket giver hvert enkelt møbel et unikt udseende. Med den rette vedligeholdelse og pleje vil dine sæbebehandlede møbler holde i mange år fremover.
Sæbebehandlet træLakeret træVoksbehandlet træOlieret træ

Plejeanvisninger Sæbebehandlet træ

Sæbebehandlede spiseborde bør sæbes regelmæssigt, i første omgang ca. en gang om ugen. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tørre bordet af og derefter bruge sæbe i stedet for alternative rengøringsmidler. Efter en række behandlinger med sæben vil overfladen blive mere og mere modstandsdygtig over for pletter.

Det er vigtigt at bruge ufarvet sæbe, ikke grøn eller gul, og for at undgå revner skal undersiden også sæbes ind. Overflader og møbler, der ikke er udsat for belastning, behøver ikke at blive sæbet ind lige så ofte.

Grundigere rengøring af sæbebehandlede overflader, f.eks. fedtpletter, foretages med varmt vand og en blød børste eller svamp. Skrub forsigtigt, og lad det tørre. Det kan være nødvendigt at slibe overfladen med fint slibepapir. Afslut med sæbebehandling.