Nyheder
Møbler
Udiso StudioUdiso Studio
Udiso Studio er et svensk designstudio, som blev grundlagt af Sigge Bilgren i Stockholm. Bilgrens vision for Udiso Studio er et hjemsted for tidløst håndværk, som er inspireret af Sveriges storhedstid i 1920- og 30-erne. En tid hvor håndværk ikke tog genveje for at opnå, det man ønskede. Produkterne er inspireret af de bløde kurver langs Sveriges skærgårdskyst, som har en naturlig og ægte bevægelse.
Viser 3 produkter
Light Oak
Stål
Udiso StudioBestillningsvare
Ny!
Udiso Glasbrikker no.1 6-pak, Rustfrit Stål
DKK 1 107

IndholdEn vision af tidløst håndværk i svensk ånd.

Udiso Studio er Sigge Billgrens vision om tidløst håndværk i svensk ånd, påvirket af Sveriges storhedstid i 1920'erne og 30'erne. Det var en tid, hvor håndværket ikke tog nogen genveje for at opnå det, man ønskede. Med stolthed og præcision blev der skabt mesterværker, som ikke kun opfyldte funktionelle behov, men også udstrålede æstetisk skønhed.

I løbet af epoken blev der lagt stor vægt på kvalitet og detaljer. Der blev ikke gået på kompromis når det handlede om at skabe noget unikt og holdbart. Det var en tid hvor håndværkerne lagde sin sjæl i hvert værk, og resultatet var ikke bare et produkt, men en historie om passion og dedikation.

Inspireret af naturens bløde former

Formen af Udiso Studio er inspireret af det bløde kurver langs kystlinjen i Sveriges skærsgård, der har en naturligt og ækte flow. Ligesom sten og skaller, der er skyllet op fra havet, hvor ikke to mønstre er ens, ser de måske ens ud ved første øjekast. Men ved nærmere eftersyn viser det sig, at de er forskellige, hver især med en lille gnist af individualitet.

Det er harmonien mellem naturens former og variation i disse skabninger som inspirerer Udiso Studio i deres arbejde. De stræber efter at inkorporere denne naturlige skønhed og unikke form i hvert eneste produkt de påtager sig. Ved at lade naturens elegance have inflydelse på deres dejsign, skaber du et værk som udstråler en tidløse charme og bærer en følelse af autencitet.

På denne måde hylder Udiso Studio ikke bare fortiden og håndværkers æra, men også naturens enestående sknhed og de små, unikke nuancer, som gør hvert værk unikt.

Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null